В Італії переслідують генерала, який висловив незгоду з ЛГБТ-ідеологією

Чимало держав Заходу в умовах зростання воєнної нестабільності продовжують деструктивні ідеологічні експерименти, які нищать їхні армії.

Не є винятком і Італія – попри перебування там при владі поміркованого консервативного уряду. Генерала італійської армії Роберто Ваннуччі відсторонили від служби на 11 місяців після того, як він написав книжку, в якій була наявною критика ЛГБТ-ідеології та мультикультуралізму, інформують ЗМІ.

У книзі під назвою «Світ догори дриґом», яку видали самвидавом, Ваннуччі стверджує очевидні речі, зокрема, що гомосексуалісти «не є нормальними» і що існує «міжнародне гей-лобі, яке намагається промити мізки світу».

Генерал також поставив питання про те, чи можуть мігранти неєвропейського походження бути італійцями.

Торік у серпні міністр оборони країни Гвідо Крозетто заявив, що міністерство застосує проти Ваннуччі дисциплінарні заходи. За його словами, книга генерала дискредитує армію, міністерство оборони та конституцію країни.

Пізніше генералу оголосили догану та відсторонили від служби на 11 місяців. Відсторонення пояснили тим, що книга Ваннуччі «завдала шкоди принципу нейтралітету армії та престижу військової адміністрації», а також могла викликати наслідування з боку інших військових.

Джерело: Політична теологія